Leadgeneratie

Inzicht in uw bezoekers door Markyourthing

Helaas neemt nooit elke bezoeker van uw website contact met u op. Deze bezoekers kunnen echter wel geïnteresseerd in uw producten of diensten. Het is dus belangrijk dat u in gesprek raakt met deze (potentiële) klanten. Dit kan alleen niet omdat u niet weet wie deze bezoekers zijn. Leadgeneratie van Markyourthing lost dit probleem op.

Hoe werkt Leadgeneratie?

Dankzij de software wordt er achterhaald welk bedrijf uw website heeft bezocht. Dit wordt gedaan aan de hand van het IP-adres. Hieraan wordt een bedrijf gekoppeld via een database.

Vanuit de database wordt een bezoekerslijst opgesteld met daarbij de contactgegevens van het bedrijf. Vervolgens kwalificeert u deze lead. Het kan namelijk zijn dat een partner of een bestaande klant u bezocht heeft. Met andere woorden selecteert u een groep bedrijven die u wilt plaatsen in uw leadslijst. Daarna is het een kwestie van het opvolgen van de leadslijst.

Wat kost Leadgeneratie?

Markyourthing biedt leadgeneratie aan in de vorm van een maandelijks abonnement. Hierbij is de minimale duur zes maanden. Daarnaast worden er eenmalig €95,00 opstartkosten in rekening gebracht. De maandelijkse kosten bedragen €75,00. Nb. alle genoemde prijzen zijn zonder btw.Ja, ik wil inzicht in mijn bezoekers!