Markyourthing

Uw consultants

Wie wij zijn

Markyourthing is een online marketing adviesbureau. Het bedrijf is begonnen vanuit de passies van de oprichters: vrijheid, innovatie en samenwerking. Sinds het begin zijn er verschillende samenwerkingen opgezet met klanten, professionele webbouwers, Google en software leveranciers. Het doel hiervan is om kennis en expertise met elkaar te delen, zodat er bij beide kanten geïnnoveerd kan worden. Dit zorgt voor optimale processen waarbij onze flexibiliteit centraal staat.

Wat willen we bij Markyourthing bereiken?

Bij Markyourthing streven we naar het beste resultaat voor uw bedrijf. Het gaat erom dat u meer bereikt via online marketing activiteiten. Dit willen wij bereiken door een volledige ontzorging zonder dat u de controle verliest. Wij blijven constant innoveren om de processen zo effectief mogelijk te houden. Dit alles gebeurt door een intensieve samenwerking.

Hoe bereiken we die intensieve samenwerking?

Om een samenwerking succesvol te maken is het belangrijk dat beide bedrijven hetzelfde doel nastreven. Binnen deze samenwerking hebben wij de expertise in online marketing en u de beste kennis van de markt. Door deze twee aspecten met elkaar te combineren wordt er voor gezorgd dat er geen kansen verloren gaan. Zo'n samenwerking staat aan de basis van het beste resultaat.

Waarom willen we blijven innoveren?

Door constant innovatie voorop te stellen, kijken we altijd naar verbeterpunten in het proces. In combinatie met onze flexibiliteit zorgt dit ervoor dat wij onze klanten snel kunnen bedienen wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Door de samenwerking met onze partners kunnen we de behoeftes en wensen van onze klanten snel voorzien worden.