SEO

Uit de online grijze massa door Markyourthing

Iedereen kent het woord "SEO" wel, maar wat betekent SEO-optimalisatie nu echt? Met SEO-optimalisatie wordt het verbeteren van de vindbaarheid van een website bedoeld. Om de vindbaarheid van de website te verbeteren, zijn er verschillende opties. Wij van Markyourthing kunnen u op twee manieren van dienst te zijn. In beide gevallen wordt uw website beter zichtbaar op het internet en worden uw bezoekers omgezet in potentiele klanten!

  • 1. SEO optimalisatie tool

Via de tool worden er landingspagina’s gecreëerd die aansluiten op het zoekgedrag van uw potentiële klanten. Door deze landingspagina’s converterend te maken, zorgen de pagina’s niet alleen voor meer bezoekers, maar vooral voor meer potentiële klanten. In combinatie met leadgeneratie krijgt u nóg meer inzicht in uw bezoekers.

  • 2. Website optimalisatie

Om uw website te verbeteren zal er allereerst een algemene scan worden opgesteld. Het is namelijk belangrijk dat de basis goed staat. Een huis kan natuurlijk ook niet zonder haar heipalen. Wanneer de basis is gelegd, wordt er een plan de campagne opgesteld. Welke aspecten dienen aangepast te worden? Waardoor haken bezoekers af? Dat zijn vragen waarop antwoord wordt gegeven én waarmee we aan de slag kunnen gaan.

SEO dashboard

De vraag waar de meeste ondernemers tegenaan lopen is: "Waar betaal ik eigenlijk voor?". Markyourthing beantwoordt deze vraag door middel van ons SEO dashboard. Met dit dashboard heeft u altijd inzicht in de positie van uw landingspagina’s. Daarnaast ziet het gevolg van de werkzaamheden van Markyourthing duidelijk terug.

Kopje koffie of thee?

Bent u benieuwd naar wat Markyourthing voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Ja, ik wil meer informatie over SEO!